Kompresijske VS navadne pajkice

Priznam, preden sem dobila prvi vzorec kompresijskih Bestik, sem besedo kompresija vedno asociirala s povsem drugimi stvarmi. Zdelo se mi je, da je to nekaj za stare mame s krčnimi žilami in da jaz (pri svojih rosnih letih 🤭) tega sigurno ne rabim. Morda sem bila zato še bolj presenečena, ko sem jih prvič nadela.

Moja prva misel, ko sem se pajkic prvič dotaknila, je bil zares mehek, svilnat in gladek material. Tiste, ki poznate Bestike 1.0, boste zagotovo presenečene, saj govorimo zares v povsem drugačnih pajkicah. Čeprav je sama zasnova enih in drugih podobna, pa bistvene razlike naredita sama teža in obdelava blaga.

Bestike 1.0 
Navadne pajkice
Bestike 2.0
Kompresijske pajkice
Material Najlon in elastin Recikliran najlon in elastin
Kompresija Rahla kompresija Močna kompresija
Debelina Debelejši material Tanjši material
Občutek blaga Peach finiš, ki malo spominja na bombaž Gladek finiš, ki je svilnat in mehak na otip


1. Kako delujejo kompresijske pajkice?

Tako, da stisnejo! 😜

Če si med tistimi srečnicami, ki na sebi nimajo niti grama maščobe - bravo! Če pa spadaš med širšo populacijo, ki zdajle plačuje pokoronske davke (🙋‍♀️), pa ti bo tole sigurno všeč. Nič narobe, če malo stisnejo trebušček, dvignejo rit in oblikujejo stegna, a ne?

2. Kaj moraš vedeti, preden pajkice prvič oblečeš?

Ko sem jih sama prvič oblekla, sem imela občutek, da sem izbrala premajhno številko. Pri meni se je ozko prileganje poznalo na stegnih, pri nekaterih se pokaže na trebuhu, je pa to posem odvisno od posameznice.

Kar moraš vedeti je, da kompresijske pajkice rabijo vsaj 24 ur, da se prilagodijo tvoji postavi. Prvič jih zato nadeni takrat, ko je pred tabo na primer popoldanski maraton ob gledanju najljubše serije in ne sekundo pred tem, ko greš ven na kavo. 

3. Kako skrbiš za kompresijske pajkice?

Če želiš, da bi tvoje pajkice zdržale čim dlje, je najbolj pomembno, kako zanje skrbiš.

• Peri jih na maksimalno 30°C z oblačili podobnih barv
• Pri pranju ne uporabljaj belila ali drugih agresivnih sredstev
• Nikoli in nikdar jih ne suši v sušilnem stroju (razen če jih hočeš zmanjšati za nekaj številk 😜)
• Pajkic ne likaj (sej se itak zlikajo na tebi!)

Upam, da si zdajle ne delaš zapiskov, saj vsakemu Besties naročilu brezplačno dodam tudi praktična natisnjena navodila za uporabo. 🤗

Za konec pa naj še dodam, da ni vse za vse. Mentalno se že pripravljam na začetek prodaje, ker vem, da boste določene (tako kot jaz) naravnost oboževale kompresijo. Se pa ne slepim, da kateri od vas to ne bo ustrezalo in veš kaj - prav je tako. Smo si pač različne.

Vseeno pa upam, da Bestikam daš priložnost in upam, da bodo našle nenadomestljivo mesto v tvoji omari. 🥰

 

Napiši komentar

Upoštevaj, da je treba komentarje pred objavo odobriti