Pogosta vprašanja

Kako izberem pravo velikost Bestik zase?

Nič lažjega! Z metrom v roki 📏 obišči tale link in preveri, katera velikost pajkic ali majice je najprimernejša zate.
Če si v dvomih, nam piši -  z veseljem ti bomo pomagali.

Kako skrbim za svoje Bestike, da bodo kot nove čim dlje?

Na notranji strani svojih Bestik boš našla navodila za uporabo. Peri jih na maksimalno 30°C z oblačili podobnih barv. Pri pranju ne uporabljaj belila ali drugih agresivnih čistil. Nikoli jih ne suši v sušilnem stroju in ne likaj po vzorcu (you're welcome 😜).

Iz kakšnega materiala so Bestike?

Kot sem izbirala blago za izdelavo Bestik, mi je bilo najbolj pomembno, da material diha. Sama ne prenesem občutka plastičnih materialov na svoji koži, ker po njih švicam, oblačila pa se kar lepijo na mojo kožo. Bestike so zato popolnoma brez plastičnih poliestrskih vlaken in bazirajo na prijetnem recikliranem najlonu ♻ z dodatkom elastina. Več o materialih si preberi tu.

Kaj je razlika med navadnimi in kompresijskimi pajkicami?

Če imaš v svoji omari Bestike 1.0, boš pri novih modelih opazila kar nekaj razlik. Ena glavnih je ravno kompresija, ki jo ustvarjajo reciklirana najlonska vlakna.

Kompresijske pajkice v primerjavi s klasičnimi potrebujejo nekoliko več časa, da se povsem prilagodijo tvoji postavi, zato jih nosi vsaj 24 ur.

Ko jih boš prvič oblekla, se ti bodo pajkice morda zdele pretesne. Če ne moreš dihat, so zagotovo pretesne 🤭, v nasprotnem primeru pa je to učinek kompresije. Kot rečeno se bo le-ta prilagodila tvoji postavi.

Za kakšen namen lahko uporabljam Bestike - pajkice?

Ko sem kovala načrte za Bestike, sem imela v glavi samo en cilj - izdelati pajkice, ki jih lahko uporabljaš za VSE. Z njimi lahko hodiš v hribe in na sprehode, v jih lahko treniraš v fitnesu ali jogiraš, več kot odlično pa se obnesejo tudi pri poležavanju na kavču. 🙃

Bestike torej lahko uporabljaš kot športne pajkice, pajkice za fitnes, pa tudi kot nosečniške pajkice. Bestike so pajkice za močnejše in atletske postave, za velike in majhne punce - skratka zares ZA VSE.

Za kakšen namen lahko uporabljam Bestike - majico?

Besties majica se ponaša z bolj modnih krojem, zato za kakšne hude športne aktivnosti ni primerna. Je pa po drugi strani super za na kavo, za v službo (poskusi jo kombinirati z kavbojkami z visokim pasom! 💡), za sprehode in nenazadnje tudi za uživanje na kavču. No, mene je spremljala tudi na lažji turi v planine. 

 

 

Kako je z dostavo?

Bestieslabel je trenutno one-man operation, kar pomeni da jaz (Maja 🙋‍♀️) sprejemam naročila, jih pakiram, pišem naslove in nosim na pošto. Čeprav se maksimalno potrudim, da tvoj paketek čim prej odide na pot do tebe, pa imam samo 2 roki, kar včasih pomeni, da svoje pošiljke ne prejmeš že naslednji dan. 

Paketke na pošto oddam najkasneje v 3 delovnih dneh od prejema naročila. Izjema so naročila, pri katerih uveljaviš brezplačno krajšanje pajkic, pri katerih se rok dobave podaljša na 7 delovnih dni.

Kako izkoristim brezplačno dostavo?

Enostavno! Svojo košarico napolni z izdelki v vrednosti 50 € ali več in brezplačna dostava je tvoja. 🛒

Kako je z vračili?

V 15 dneh od prejema pošiljke imaš pravico, da pajkice vrneš, če so izdelki: nerabljeni, nepoškodovani, neoprani, v nespremenjeni količini in originalni embalaži (nepoškodovani ziploc vrečki Besties). Vračilu moraš obvezno priložiti originalen račun. Izdelke na svoje stroške in s priporočeno pošiljko nato vrneš na naslov podjetja. 📦

Pajkic, ki so bile že skrajšane na tvojo velikost ne moreš vrniti, saj gre za spremenjeno blago, ki ga ne morem vrniti v prodajo.

Kako lahko postanem Besties ambasadorka?

Želiš, da tvoj obraz (in 🍑) postaneta razpoznavna znaka Bestieslabel? Piši nam na hello@bestieslabel.com, kjer se lahko nadaljuje naš pogovor o morebitnem sodelovanju. 🤗

Imaš še kakšno vprašanje?

Piši nam na hello@bestieslabel.com in z veseljem ti bomo odgovorili. ❤️