Pogosta vprašanja

Kako izberem pravo velikost Bestik zase?

Nič lažjega! Z metrom v roki 📏 obišči tale link in preveri, katera velikost je najprimernejša zate. Če želiš, da tvoje Bestike tudi brezplačno skrajšamo, pa pokukaj še sem in nam sporoči želeno dolžino hlačnic. Če si v dvomih, nam piši -  z veseljem ti bomo pomagali.

Kako skrbim za svoje pajkice, da bodo kot nove čim dlje?

Na notranji strani svojih Bestik boš našla navodila za uporabo. Peri jih na maksimalno 30°C - da dodatno zaščitiš potisk pa je najbolje, da jih pred tem obrneš naokoli. Nikoli jih ne suši v sušilnem stroju in ne likaj po vzorcu (you're welcome 😜).

Iz kakšnega materiala so Bestike?

Kot sem izbirala blago za izdelavo Bestik, mi je bilo najbolj pomembno, da material diha. Sama ne prenesem občutka plastičnih materialov na svoji koži, ker po njih švicam, oblačila pa se kar lepijo na mojo kožo. Bestike so zato popolnoma brez plastičnih poliestrskih vlaken in bazirajo na prijetnem najlonu z dodatkom elastana, ki se popolnoma prilega postavi in jo z rahlo kompresijo tudi lepo oblikuje. 🔥 Več o materialih si preberi tu.

Za kakšen namen lahko uporabljam Bestike?

Ko sem kovala načrte za Bestike, sem imela v glavi samo en cilj - izdelati pajkice, ki jih lahko uporabljaš za VSE. Z njimi lahko hodiš v hribe in na sprehode, v jih lahko treniraš v fitnesu ali jogiraš, več kot odlično pa se obnesejo tudi pri poležavanju na kavču. 🙃

Bestike torej lahko uporabljaš kot športne pajkice, pajkice za fitnes, pa tudi kot nosečniške pajkice. Bestike so pajkice za močnejše in atletske postave, za velike in majhne punce - skratka zares ZA VSE.

So Bestike primerne za nosečnice?

Seveda! Nosečnice obožujejo naše pajkice z visokim pasom, ker so izredno mehke in brez elastike, torej ne tiščijo, vežejo ali žulijo in tvojemu trebuščku zagotavljajo celodnevno udobje. 🤰 Če Bestike želiš uporabljati kot pajkice za nosečke, preprosto naroči eno številko več, kot jo nosiš običajno.

Je na voljo samo en dizajn pajkic? Jih bo v prihodnosti na voljo več?

Upam - taka sta moja želja in moj plan. Vse pa je odvisno od uspešnosti prodaje, zato se ti iz srca zahvaljujem za tvoj nakup in podporo, ki mi jo s tem izkažeš.

Za namig lahko povem, da imam v prihodnosti v načrtu več različnih barv in vzorcev, v igri pa so tudi ostali izdelki, ki pašejo k pajkicam. 🤫

Kako je z dostavo?

Bestieslabel je trenutno one-man operation, kar pomeni da jaz (Maja 🙋‍♀️) sprejemam naročila, jih pakiram, pišem naslove in nosim na pošto. Čeprav se maksimalno potrudim, da tvoj paketek čim prej odide na pot do tebe, pa imam samo 2 roki, kar včasih pomeni, da svoje pošiljke ne prejmeš že naslednji dan. 

Paketke na pošto oddam najkasneje v 3 delovnih dneh od prejema naročila. Izjema so naročila, pri katerih uveljaviš brezplačno krajšanje pajkic, pri katerih se rok dobave podaljša na 7 delovnih dni.

Kako izkoristim brezplačno dostavo?

Enostavno! Svojo košarico napolni z izdelki v vrednosti 50 € ali več in brezplačna dostava je tvoja. 🛒

Kako je z vračili?

V 15 dneh od prejema pošiljke imaš pravico, da pajkice vrneš, če so izdelki: nerabljeni, nepoškodovani, neoprani, v nespremenjeni količini in originalni embalaži (nepoškodovani ziploc vrečki Besties). Vračilu moraš obvezno priložiti originalen račun. Izdelke na svoje stroške in s priporočeno pošiljko nato vrneš na naslov podjetja. 📦

Pajkic, ki so bile že skrajšane na tvojo velikost ne moreš vrniti, saj gre za spremenjeno blago, ki ga ne morem vrniti v prodajo.

Kako lahko postanem Besties ambasadorka?

Želiš, da tvoj obraz (in 🍑) postaneta razpoznavna znaka Bestieslabel? Piši nam na hello@bestieslabel.com, kjer se lahko nadaljuje naš pogovor o morebitnem sodelovanju. 🤗

Imaš še kakšno vprašanje?

Piši nam na hello@bestieslabel.com in z veseljem ti bomo odgovorili. ❤️