Poišči svojo velikost

Besties si želimo, da resničnih teles ne bi merili v velikostih in centimetrih. Namesto da te opisujemo s pridevniki, kot sta suha ali debela, raje uporabljamo naslednje: božanska, enkratna, čudovita in krasna

Pa vendarle ti za lažjo izbiro Bestik, ki se ti bodo prilegale kot ulite, prilagamo spodnjo tabelo. A ne pozabi - te velikosti te nikakor ne definirajo. NEVERJETNA SI, točno taka, kot si. 

Velikost Obseg pasu Dolžina hlačnice v razkoraku
XS/S 55 - 75 cm 85 cm (skrajšamo jih gratis)
M/L 75 - 95 cm 85 cm (skrajšamo jih gratis)
XL/XXL  95 - 115 cm 85 cm (skrajšamo jih gratis)

KAKO SE POMERITI?

Da boš izbrala pravo velikost zase, pomeri obseg pasu in dolžino svojega razkoraka.

1. OBSEG PASU

S šiviljskim metrom pomeri obseg najožjega dela svojega pasu.

2. DOLŽINA RAZKORAKA

S šiviljskim metrom pomeri dolžino notranje strani noge od mednožja do gležnja.

 

Pri merjenju dolžine razkoraka priporočamo, da te pomeri nekdo drug. Tako bo meritev res točna, dolžina Bestik pa popolna zate. 😉 
Meritev raje opravi 2x, saj že skrajšanih pajkic ne moreš vrniti. Dobljeno številko v centimetrih zapiši pri oddaji svojega naročila. Okence za vpis boš našla v košarici.

Pri koriščenju storitve brezplačnega krajšanja je nujno plačilo s kreditno kartico. Plačilo po povzetju v tem primeru NI možno. 

PS: Če si med velikostmi, ti svetujemo, da za tesnejše prileganje izbereš manjšo, za ohlapnejše pa večjo številko. Bestike so primerne tudi za nosečke, saj v pasu nimajo elastike in ne pritiskajo na trebušček - namesto svoje običajne, izberi eno številko več.

Ne pozabi tudi, da smo ti za pomoč pri izbiri vedno na voljo.